Weinig te melden...
Door: La Laitiere
Blijf op de hoogte en volg Sanne
09 September 2009 | Frankrijk, Versailles
De eerste week zit erop!
Toen ik dit gister tegen de kinderen zei vonden ze het onvoorstelbaar: "een week!? Het voelt als een maand.." Uuh ik neem aan dat dit een goed teken is..
Anyway, de eerste week was redelijk productief, al kan ik me er op dit moment weing van herinneren... Heb op weg naar het internetcafe even bedacht wat ik zou gaan schrijven, maar ben het glad vergeten.
Pff.. er zijn veel dingen, zoals het eten bij de familie Galloux. Alles erop en eraan, servetringen, gegraveerde zilveren bekers.. Durf niks aan te raken, maar het is allemaal zeer chique. Voor de rest heb ik de hele week bedden opgemaakt, kamers netjes gemaakt, rotzooi achter de reten van de kinderen aangebracht en ik ben voor het eerst naar school geweest. Direct na de eerste les belde de school op, ik mocht wel naar een hoger niveau, hahahah! Dus nu zit ik in de klas bij allemaal au pairs, waaronder nog een Nederlandse Sanne, helaas is ze niet zo nuchter als ik, maar ik geef het een kans.
Voor mevrouw Sikma: al-stu-blieft neem een lesboekje mee als het mogelijk is! Al die au pairs..al dat Frans, zelfs de Amerikaanse meiden kunnen het beter dan mij! En ik hoop dat ik er de 15e kan zijn, ik zal er hard mn best voor doen.
Dan staan er ook nog een paar foto's op mijn Facebook, niet veel speciaals, maar ik mocht Louis op zn paard op de foto zetten.
De volgende keer probeer ik iets meer te schrijven, maar ik voel me een beetje leeg vandaag..
Tschus hoooi!
Tschus hoooi!
09 September 2009 - 14:45
Marja:
Sanneke panneke! Machtig verhaal! Jij gaat het wel redden daar! Met dat Frans komt het ook goed en anders weer even over op het handen en voeten werk!
Succes leave! -
10 September 2009 - 02:24
Je Maatje:
Sanneee!
Meteen al naar een hoger niveau! Toe maar weer.. (VWOOO!!!!) Wat betreft dat chique: jij gaat dus echt terugkomen als Marie-Antoinette le deuxième. Je suis sure, ma chère!
Tot mails/facebooks/skyps maar weer! xx Annie -
10 September 2009 - 18:13
Klaske:
Heej nichtsje,ik wie oan't surfen op tinternet, en dêr kaam ik dyn reisferslag tsjin. Alles goed dêr?At ik dat sa lês komt it wol goed dêr mei dy , en dat fransk? Ach kinst fêst mear as my want dat hâld by bonjour en au revoir op,haha.En oars mast de hânnen en fuotten mar wat mear brûke. No, mar gau wer sa'n leuk stikje skriuwe, dan surf ik gau wêr by dy lâns. Succes fanke dêr yn Versailles en oant de folgende kear!Groeten Klaske -
11 September 2009 - 15:47
Fam. Noordhuis:
Hoi Sanne,
misschien niet veel te melden, maar uit zilveren bekers drinken is niet bepaald alledaags.(vertel je later aan je kleinkinderen) Hoor dat je Fenna geregeld spreekt,leuk dat jullie kontakt kunnen hebben!
Nou meid, blijf je zelf in dat chique Versailles!
Groetjes. -
12 September 2009 - 11:45
Mouike Ymkje:
He franske troela, ik ha dyn ferslag mei een grutte smile om de moule lezen, ik sjoch dy deral bealichjen mei dy kleare koffers. En wat dt zilveren bestek en pannen oangiet, wer wat oars as de pannen fan xenos. stiet letter mooi op dyn cv. Ik hear ek alle ferhalen wol fan jim mem, dus ik bliuw oop de hichte fan alles. Do slagst dy der wol trochhinne hjer, sa`n lekkere nochteren fries. We bliuwe dyn ferhalen lezen, dikke tùt fan ùs allegear. -
14 September 2009 - 19:26
Renske:
HOOOIIIII!
Ik tink ik sil efkes in berichtsje stjoere fanof de Nijbuorren. Weinig te belibjen hjir, do makkest mear mei. Leuk om te lezen. En 1 gelok, bist nog steeds in bietsje by us: Us Marrit har baby born is omdoopt ta SANNE DIJKSTRA! Ik wit net hoe se der by komt mar we gniese us dea hahaha. Bist dus ek nog geregeld bij de Beeksmas! No oant safier, de mazzul! -
16 September 2009 - 12:10
Eline:
Lieve Sanne,
Sounds like you gonna be like a rich girl. Ik hoop snel wat van je te horen, want het is echt veel te lang geleden. Ik hoop dat alles goed met je is.
Liefs en een dikke kus uit Madrid!